Ansatte

Rolf Botnen
Daglig leder i Emma siden 2005. Med en erfaren og selvgående gjeng med kollegaer består hverdagen som daglig leder i størst mulig grad i å promotere og selge Emma sine løsninger til våre norske og internasjonale kunder. Ved siden av familieliv er golf, fotball og friske familiebiler, de største interessene.


Hallbjørn Botnen
Ved siden av å være Emma's økonomisjef og en av Botnen-gutta, har Hallbjørn et antall klienter som han bistår tett med regnskapsførsel og assistanse. Har sitt arbeidsted i Sarpsborg ispedd ukentlig tur til Oslo-kontoret med flott utsikt mot Akerselven. Hallbjørn er en friluftsmann og er ofte å se med sin daycruiser i sona Hvaler.

Frode Larsen
Frode er ved siden av sin rolle som supportansvarlig også en habil selger. Våre nye web- baserte tjenester hvor E-Doc er en viktig løsning selges og implementeres i et stort og hyggelig antall om dagen. Frode har erfaring fra NorTrail og sitter på meget god kompetanse og erfaring innenfor det tolltekniske området. Frode er også familiemann med mange jern i ilden, selv om treningsstudio nok ikke blir besøkt like ofte som i gamle dager på hjemstedet Hareid på Sunnmøre.

John Olav Nybo
John Olav har supportansvar for flere av våre større kunder og har spesielt hatt fokus på vår Finland-satsning de siste årene. John Olav sitter i styret i Emma og er ved siden av jobb, som sjefen, litt over snittet interessert i biler, og da snakker vi helst om biler med stjerne i grillen. Med 2 barn og kone er det aldri problem å få tiden til å gå.


Jan Helge Solvik
Jan Helge har jobbet på support i Emma i 15 år. Jan Helge får ofte oppgaven med å løse de mest intrikate rapportønsker fra være kunder og sørge for at våre support/oppgraderingsrutiner stadig blir forbedret. Jan Helge liker seg på dypt vann, gjerne ned til 40 meter, og er ofte å treffe på sydlige breddegrader hvor vannet er noe varmere enn i Oslo fjorden.
Ørjan Eriksen
Ørjan entret Emma skuta 1.1.2012 hvor han kom fra stillingen som spedisjonsleder hos Helge R Olsen i Oslo. Ørjan har med sin mangeårige erfaring og kompetanse fra spedisjonsbransjen styrket Emma's support-apparat på en utmerket måte. Ørjan er den av Emma gutta som fortsatt tør å springe etter en ball og har en sterk lidenskap for makrell-fotball.

Mine Meløy
Mine har i likhet med Ørjan, sin bakgrunn fra Transportbransjen og har jobbet med fortolling/spedisjon i 10 år før hun tok det modige valget og ble en del av Emma familien. På kort tid har Mine blitt en viktig del av vårt support/kunde team.
Når man møter Mine vil man fort oppleve at hun er ei kjempesosial jente som sprer masse glede rundt seg. Det vi imidlertid kan fastslå med sikkerhet er at Mine aldri vil bli en god pokerspiller. Om Mine ikke er smilende og positiv er det lett å se at noe ikke stemmer. Hennes sprudlende latter sørger for at Emma gutta, om vi vil eller ei, stadig vekk blir røsket ut av vårt IT univers og må dra på smilebåndet.
Otto Botnen
Har jobbet i Emma siden 1970. Overlot roret i Emma til sin sønn Rolf i 2005 og trives utmerket som produktansvarlig for Emma sine moduler innenfor logistikk (WMS) og Økonomi. Har sitt bosted i Ulsteinvik, men er stadig i Oslo og følger opp sine kunder. Otto elsker friluftsliv og fotografering og er ofte å se langs den verdensberømte Flø-stranda.


Kjell-Inge Lundbø
Emma's utviklingssjef er også ansvarlig for teknisk oppfølging av de største kundene til Emma som UPS og TNT. Kjell-Inge har jobbet i Emma siden 1994 og sitter også i styret. Kjell-Inge er glad i friluftslivet både sommer som vinter og er ofte å se i alpinbakkene,(både øverst og nederst) eller på sykkel innover i Oslo-marka.

Kristoffer Landsem
Kristoffer er Seniorutvikler i Emma og har sin base i Namsos Næringspark hvor han daglig pendler fra sitt hjemsted Skage i Namdalen. Kristoffer har i alle år vært den av våre utviklere som har jobbet med 'next generation' av Emma's løsninger/teknologier. Nå er det web som gjelder og det er ikke tvil om at Kristoffer er den av våre ansatte som har størst problem med å skille mellom programmering som jobb eller hobby. Er ellers en kjær familiemann, elsker ski- og friluftsliv og ikke minst en ivrig golfspiller.
Andrej Vidmar
Andrej er fra Slovenia og har jobbet drøyt 2 år i Emma. Andrej har jobbet med utvikling av fortolling og spedisjonsløsninger i over 15 år og har med sin kompetanse og kunnskap vært en meget solid medarbeider fra dag 1. Andrej liker ved siden av å utvikle nye løsninger også å følge kunden tett opp både mht daglig support så vel som innspill om nye ideer og løsninger. Med unntak av det noe kalde klima her i nord trives Andrej godt i sitt nye hjemland med kone og 2 aktive barn.

Lars Øyvind Hagland
Lars Øyvind er en blid og hyggelig kar. Som for så mange andre utviklere (kunstnere,) går jobb og hobby hånd i hånd. Pc'ene hjemme er i bruk titt og ofte gjerne langt etter kontorets åpningstid.
Lars har naturligvis en grad av lidenskap for dataspill, men som familiefar, er denne hobbyen midlertidig lagt på is. Ellers liker Lars Ø seg godt i familiens hytte hvor han øver sine praktiske ferdigheter og gjerne avslutter økten med en av sine daglige (og mange) kopper te. På trimfronten er det sykling som gjelder, men det er nok mest for samvittighetens skyld
Asbjørn Heid
Asbjørn er Emma siste og yngste medarbeider i en alder av 34! Asbjørn har sin bakgrunn fra studier på Universitetet i Oslo og har vist seg som en særdeles dyktig kar som fra første stund viste god innsikt og forståelse for våre kunders arbeidsmåter og behov. Asbjørn er en mann som trives foran sin PC, men vi mistenker at han også har en viss interesse for bygningsfaget, det er i hvert fall stadig nye oppussings prosjekter som dukker opp på hjemmefronten.
Kenneth Knudsen
Vi var ute etter en hyggelig, utadvendt og sprek utvikler og inn kom Kenneth. Som alle Tromsøværinger trives Kenneth godt i sosiale sammenhenger og under studietiden prøvde han ut begge sider av bardiskene. På fritiden er Kenneth en habil fotballsparker og er stadig å se på ulike kunstgressbaner rundt i Oslo området. Grünerløkkas restauranter besøkes jevnlig, om det skyldes fravær av mor på kjøkkenet eller den gode utsikten (og maten naturligvis), er vi usikker på.

Som alle andre utviklere er det ikke bare i arbeidstiden at PC'en letes frem, både her i Oslo og i indre Troms i familiens nye høyteknologiske hytte

Kjell-Arne Myren
Kjell-Arne Myren....